Moviments a la nau (2)

Publicat per Lluís Cuesta el

per Josep Pretel Sender

Tal i com us vam comentar en la primera part d’aquesta entrada, el 6038 va negar-se a engegar el dia del moviment…. tot i que no va ser per intents dels allà presents intentant diferents muntatges…. Un anàlisi calmat un parell de dies després va fer que arribessim a la conclusió que teniem el problema en el circuit de comandament i no pas al de potència, així que per finalitzar el moviment vam cablejar el comandament a través d’un humil pulsador de parada sol.licitada. Ara tocarà repasar el circuit que va al pulsador del tablier.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada