Moviments a la nau (2)

Publicat per Lluís Cuesta el

per Josep Pretel Sender

Tal i com us vam comentar en la primera part d’aquesta entrada, el 6038 va negar-se a engegar el dia del moviment…. tot i que no va ser per intents dels allà presents intentant diferents muntatges…. Un anàlisi calmat un parell de dies després va fer que arribessim a la conclusió que teniem el problema en el circuit de comandament i no pas al de potència, així que per finalitzar el moviment vam cablejar el comandament a través d’un humil pulsador de parada sol.licitada. Ara tocarà repasar el circuit que va al pulsador del tablier.


0 comentaris

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.