Planxa i Pintura

Publicat per Lluís Cuesta el

per Marcel Estadella

L’ocupació actual de l’equip dels dijous al matí és de planxa i pintura . Començarem per l’autocar Ayats . L’utilització de les eines de tortura (martell , tenalles) i les bones arts per part de l’Albert i d’en Miguel han deixat el forat de la xapa del pas de roda dret reparat i l’alumini de remat més recte del que el véiem en post anteriors :

Pero no sols d’Ayats viu l’autobuser . L’Albert va dedicar part del dijous de la setmana passada a rematar una altra cantonera (aqui en veieu dues de les tres , i només en falta una) . Avís als navegants : hi ha una mica de photoshop , pero si no es veuría el secret del material utilitzat , i m’ha estat expressament prohibida la seva revelació 😉 :

Dissabte ha portat un canvi d’escenari : la Savita . La setmana passada vam plegar una xapa per a poder fer una reparació al pas de roda davanter dret , a on hi havía desaparegut un tub dels dos bessons de pis . La solució adoptada ha estat una xapa de cobriment . La seguent foto múltiple mostra l’abans , la xapa i el després .

I pel que fa als mecànics , no estàn pas de vacances . El biodiesel aprofitat del desguás del 6420 ens ha passat factura : ha acabat d’embussar tots els filtres del 3055 , que ja estàven al límit , i que s’han hagut de canviar . Ara ja arrenca , tot i que encara manca quelcom per muntar . I s’ha adequat questions eléctriques de l’Ayats per a un rodatge . Aqui no hi ha avorriment que valgui .

I per cert , si voleu aprendre força coses i veniu a donar un cop de ma, sereu benvinguts . S’ofereix grup d’amics i bons companys . Raó : ARCA . (associacio@arca-bus.org) .


0 comentaris

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.