Bloc

7ème Fête du car en Ardèche (7 ª Festa de l’autocar a Ardèche, França)

El passat diumenge 9 de juliol va tenir lloc la setena Fête du Car a Vanosc. Aquest any els vehicles es van reunir a Serrières, un poble de l’Ardèche per on passa el riu Roine, i des d’allà van partir a Annonay per acabar a Vanosc, on es va celebrar un dinar col.lectiu i un concurs d’habilitat de conductors. Us oferim un recull de fotografies de l’event. Més endavant publicarem una galeria de fotos amb tots els vehicles participants.

 

VIIIè Ral.li Internacional d’Autobusos Clàssics de Barcelona a Caldes de Montbui

Enllaços a multimèdia:

La vuitena edició del Ral.li ha comptat amb la presència de 45 participants, cinc més que l’edició anterior, dels quals nou ens visitaven per primer cop, tot plegat reafirmant el creixent interès de l’event entre empreses de transport i particulars per igual.

Com cada any, el muntatge d’estands i les cues d’autobusos que esperen entrar a la seva posición animen l’àrea d’exposició durant el dissabte pel matí.

 Passem a les novetats de l’edició, com sempre, molt sorprenents:

Abans de l’obertura al públic és un bon moment per trobar-se amb els vells amics de l’afició i també l’ocasió conèixer de nous i intercanviar impressions, experiències, trucs de mecànica, l’adreça d’un taller que fa meravelles…

A les 16:30 es va obrir l’exposició i un allau de visitants ens va desbordar. Es va poder gaudir d’activitats pels més petits amb el Jovi Bus, visites guiades, gimcanes a travès de l’exposició per a aconseguir regals, i fins i tot, amb la col.laboració de l’associació Amics del Bus, es podia provar un simulador de conducció d’autobusos!

Diumenge dia 4, comença la desfilada!

Comerç al carrer a Creu Coberta

Com cada any, l’Associació de Comerciants de Creu Coberta ha organitzat l’activitat de comerç al carrer a la qual participen fa anys ARCA, Sagalés i TMB per a promocionar el Ral.libús Barcelona – Caldes de Montbui.

A continuació us deixem fotos de la jornada d’avui:

Per part d’ARCA ha vingut el Pegaso 6038 d’en Jose Burgos
Per part de Sagalés ha participat el Barreiros Saeta i el “PitufoBus”
I finalment per acabar per part de TMB ha participat el Chausson
Tampoc ha faltat la maqueta d’en Josete a la parada d’ARCA

Simulador de conducció d’autobusos (2)

Durant aquestes darreres setmanes hem continuant fabricant l’estructura del simulador d’autobusos que es podrà veure i utilitzar el dissabte 3 de juny a l’exposició del VIII ral·li d’autobusos clàssics. A continuació us deixem unes fotos del treball realitzat:

Muntatge d’una reixa de ventilació en un lateral de l’estructura per evitar que l’ordinador es pugui calentar.
La zona de l’entrada al lloc de conducció s’he li ha muntat una barra d’alumini per evitar que al pujar i baixar es desgasti la fusta.
Finalment hem començat a donar les primeres capes de pintura a l’estructura.
L’estructura després d’haver rebut la primera capa de pintura.

Chausson: baixos de la plataforma posterior

Fotos: Albert Gonzàlez Masip

Avui hem recuperat els baixos de la plataforma posterior, concretament els racons que acostumen a acumular aigua i brutícia que han rovellat la planxa fins desintegrar-la.

L’Albert ha aplicat Watrol (sona bé, eh?) a la superfície a tractar, un líquid anti-rovell. Posteriorment, ha acabat de preparar les peces i les ha presentat. El proper pas serà soldar.