Ral·libús de Sabadell

  • El Ral·libús de Sabadell va ser i és el primer ral·li d'autobusos clàssics celebrat a l'estat espanyol. La primera edició va tenir lloc el 7 de setembre de 2007 i des d'aleshores ha tingut lloc cada any coincidint amb la Festa Major de Sabadell --amb l'excepció dels anys 2014 i 2015--, acumulant vuit edicions amb la de l'any 2016. 
  • Un Ral·libús no és una prova de velocitat ni resistència, és tan sols una trobada d'autobusos preservats que s'exhibeixen de forma estàtica i/o circulen admetent passatgers dins d'un recorregut. El mot ral·libús és una traducció literal de Bus Rally, un event que al Regne Unit compta amb més de 100 trobades anuals i al voltant de 3.000 autobusos preservats (+info en aquest enllaç) i que al nostre país comença a prendre forma amb més de 220 autobusos i autocars preservats.
  • Apunteu-vos doncs el primer dissabte de setembre a l'agenda com a dia del Ral·libús de Sabadell, o bé estigueu atents a l'agenda del nostre web. El lloc de trobada: l'Estació d'autobusos de Sabadell (Plaça d'Antoni Llonch). Us recordem que viatjar en els autobusos participants és gratuït i de vegades repartim obsequis. Us hi esperem!

EL RAL·LIBÚS DE SABADELL EN IMATGES

Clica al logo corresponent per accedir a una galeria ampliada