TUS va tenir la gentilesa de muntar una carpa amb entreteniments per la canalla i que va resultar molt útil mentre els passatgers esperaven a la cua. En Juanjo Rubio va vetllar per la regularitat de les circulacions

Una nova edició del Ral.libús de Sabadell va tenir lloc el dissabte 2 de setembre de 17 a 22 hores. La línia H1 (Estació d’Autobusos – Parc Catalunya) va tenir una bona afluència i molts passatgers van lamentar el fet de que el diumenge no hi hagués circulacions. TUS va

Van participar cinc autobusos preservats, per part d’ARCA el 3055 i el Casas, els altres  van ser tres Pegaso 6038: l’EMT1030 d’en Joan Cols, el prototipus 6000 d’en José Burgos i el Pegaso 6038 de Transports Urbans de Sabadell. Sarbus va voler participar amb el nº 602, però per qüestions tècniques no va poder sortir.

L’ edició d’enguany ha vist els seus horaris i línies reduïts per raons tècniques, però l’any vinent prometem tornar amb força. Gràcies a tots els voluntaris per no faltar a la trobada i a tots els nostres passatgers per ajudar omplint les guardioles amb bona voluntat.TUS va tenir la gentilesa de muntar una carpa amb entreteniments per la canalla i que va resultar molt útil mentre els passatgers esperaven a la cua. En Juanjo Rubio va vetllar per la regularitat de les circulacions.

Més fotos al Flickr d’Ot Triviño aquí.

Categories: Activitats en general

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Entrades relacionades

Activitats en general

6a Trobada Internacional de la Vall de Ges (Torelló)

L’ associació ARCA farà el servei d’enllaç entre l’estació RENFE Torelló i el Pavelló amb el Casas. Els autobusos sortiran 10 minuts després de l’arribada del tren i sortiran del Pavelló almenys 20 minuts abans de Llegiu més…

Activitats en general

7ème Fête du car en Ardèche (7 ª Festa de l’autocar a Ardèche, França)

El passat diumenge 9 de juliol va tenir lloc la setena Fête du Car a Vanosc. Aquest any els vehicles es van reunir a Serrières, un poble de l’Ardèche per on passa el riu Roine, Llegiu més…

Activitats en general

Viatge d’estiu de l’associació ARCA: Lyon i la Fête du Car

Aquí teniu un recull fotogràfic del que ha esdevingut ja el nostre tradicional viatge a França, aquest any a Lió: