El passat diumenge 9 de juliol va tenir lloc la setena Fête du Car a Vanosc. Aquest any els vehicles es van reunir a Serrières, un poble de l’Ardèche per on passa el riu Roine, i des d’allà van partir a Annonay per acabar a Vanosc, on es va celebrar un dinar col.lectiu i un concurs d’habilitat de conductors. Us oferim un recull de fotografies de l’event.

Podeu enllaçar a una galeria de fotos dels participants aquí.

 

Categories: Activitats en general

1 Comment

Josetw · 12 July, 2017 a les 7:23

De nuevo la Fête du Car de la Vanosc de este año nos deparó muchas novedades, acto aparentemente sencillo, muy bien organizado y con gran cantidad de participantes. Agradecer la hospitalidad de todos nuestros colegas franceses, así como los que conocimos que valoraron nuestra presencia y haber venido desde Barcelona. Nos vemos en la próxima edición!!! 😀

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Entrades relacionades

Activitats en general

6a Trobada Internacional de la Vall de Ges (Torelló)

L’ associació ARCA farà el servei d’enllaç entre l’estació RENFE Torelló i el Pavelló amb el Casas. Els autobusos sortiran 10 minuts després de l’arribada del tren i sortiran del Pavelló almenys 20 minuts abans de Llegiu més…

Activitats en general

Xè Ral. libús de Sabadell

  Una nova edició del Ral.libús de Sabadell va tenir lloc el dissabte 2 de setembre de 17 a 22 hores. La línia H1 (Estació d’Autobusos – Parc Catalunya) va tenir una bona afluència i Llegiu més…

Activitats en general

Viatge d’estiu de l’associació ARCA: Lyon i la Fête du Car

Aquí teniu un recull fotogràfic del que ha esdevingut ja el nostre tradicional viatge a França, aquest any a Lió: