Durant aquestes darreres setmanes hem continuant fabricant l’estructura del simulador d’autobusos que es podrà veure i utilitzar el dissabte 3 de juny a l’exposició del VIII ral·li d’autobusos clàssics. A continuació us deixem unes fotos del treball realitzat:

Muntatge d’una reixa de ventilació en un lateral de l’estructura per evitar que l’ordinador es pugui calentar.

La zona de l’entrada al lloc de conducció s’he li ha muntat una barra d’alumini per evitar que al pujar i baixar es desgasti la fusta.

Finalment hem començat a donar les primeres capes de pintura a l’estructura.

L’estructura després d’haver rebut la primera capa de pintura.

Categories: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Entrades relacionades

General

Simulador de conducció d’autobusos (3)

Al límit de temps, l’Ot i el Raúl estan muntant un quadre de comandament pel pupitre de conducció que estigui convenientment connectat al teclat del simulador, feina delicada!

General

Simulador de conducció d’autobusos (1)

De cara al proper Ral.li Internacional d’Autobusos Clàssics, el grup de treball format per Juanjo, Ot i Raul estan muntant l’estructura o box d’un simulador de conducció d’autobusos. El passat Ral.li ja es va provar Llegiu més…

General

Assemblea General 2016

El passat 25 de febrer es va celebrar l’Assemblea General anual, on s’inicia oficialment una nova junta amb presidència de José Burgos. Més informació al correu privat de l’associació, i pròximament a l’intranet del nostre Llegiu més…